Noordbaan Zuidelijke Ringweg maandagnacht afgesloten

De noordbaan van de Zuidelijke Ringweg (de N7 in de richting Drachten) is in de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 december afgesloten voor verkeer. Combinatie Herepoort gaat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Tijdens deze werkzaamheden wordt een deel van het wegdek opnieuw geasfalteerd. Omdat het oude asfalt eerst weggefreesd moet worden, kan het zijn dat de werkzaamheden geluidsoverlast gaan opleveren. Ook gaat Combinatie Herepoort in deze nacht de goten, de verlichting en de verkeersborden op dit wegvak een onderhoudsbeurt geven.

Het verkeer richting Drachten en Assen wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. De toerit vanaf de Hereweg richting het Julianaplein blijft wel gewoon open.

Deel dit artikel: