Man (72) uit Haren vermist

In Haren wordt sinds afgelopen zaterdagochtend een 72-jarige man vermist. De politie roept mensen op uit te kijken naar de man en heeft hem op de lijst van vermisten geplaatst.

De zeventiger vertrok zaterdagochtend rond 09.45 uur op een donkerrode damesfiets van het merk Batavus. De fiets heeft zwart/grijze fietstassen. Volgens zijn vrouw zou hij in het dorp gaan kijken naar een nieuwe fiets omdat recent één van hun fietsen was gestolen. Rond 10.00 uur heeft hij een bezoek gebracht aan een supermarkt aan de Kerkstraat in Haren maar daarna ontbreekt ieder spoor. Volgens zijn vrouw is het niets voor de man om zo lang niets van zich te laten horen.

Het gaat om een blanke man, hij is 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft grijs kort geknipt haar, heeft blauwe ogen en draagt mogelijk een bril. Tijdens zijn vermissing droeg hij een groene jas, een spijkerbroek, een geruit overhemd met grijze trui en bruine leren schoenen.

Mensen die meer informatie hebben of weten waar de vermiste persoon zich bevindt kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0800 60 70.

Deel dit artikel: