Henri Haan gaat naar 3FM: “Het is een droom die uitkomt”

oogochtendshow

Henri Haan gaat naar 3FM: “Het is een droom die uitkomt”

Henri Haan, bekend van het avondprogramma Daan&Haan op OOG Radio, mag meedraaien als sidekick bij het nachtprogramma van 3FM. Henri deed mee aan het Local Heroes project van 3FM, waarbij lokale radiopresentatoren de opdracht kregen geld in te zamelen voor een van de doelen van Serious Request. In ruil daarvoor kon hij een plekje bij 3FM bemachtigen. Afgelopen nacht heeft Henri ontzettend goed nieuws gekregen! Hij mag binnenkort een nachtje naar Hilversum om daar mee te draaien met het nachtprogramma.

De OOG Ochtendshow had de dolblije Henri aan de lijn. We hadden het natuurlijk over zijn overwinning maar ook over ander OOG talent die een plekje op de landelijke radio hebben bemachtigd of willen bemachtigen. Het interview is hieronder terug te beluisteren.

 

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *