Be Quick 1887 blijft op gelijkspel steken tegen Silvolde

sport
Foto Andor Heij: Jhon van Beukering van Silvolde tussen twee spelers van Be Quick

Be Quick 1887 wist zondagmiddag thuis niet te winnen van Silvolde. Het bleef 0-0. Beide ploegen stegen een plekje in de hoofdklasse A. Silvolde is twaalfde en Be Quick dertiende.

In het eerste bedrijf viel nauwelijks een kans te noteren, maar na rust gebeurde er meer. Arnoud Bentum miste een vrijstaande kopkans en invaller Mats van der Weel schoot net over. Bij Silvolde viel oud-prof Jhon van Beukering nog in, maar die kreeg geen kans.

“Het is doodzonde en ik vind dat wij verdiend hadden om te winnen”, aldus Be Quick trainer Steven Wuestenenk. “Zij waren alleen in de eerste tien minuten van de eerste en de tweede helft beter. Maar verder konden ze helemaal niks. Ze hebben er na rust een vechtwedstrijd van gemaakt. Maar aan het begin van het seizoen hadden we zo’n wedstrijd verloren, maar nu zijn we veel volwassener geworden. Ik heb de jongens een compliment gegeven hoe we het achterin gedaan hebben”. Voorin moet het nog wel beter, aldus Wuestenenk: “We moeten in de afwerking nog wat rustiger worden”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *