Autobrand zorgt voor oponthoud op A7

112
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Op de A7 ter hoogte van Engelbert heeft dinsdagmiddag brand gewoed in een auto. De auto is daarbij total loss geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De brand werd rond 16.40 uur gemeld. Een automobilist was onderweg in de richting van Winschoten toen hij ter hoogte van Engelbert ineens rook onder de motorkap vandaan zag komen. De auto werd direct op de vluchtstrook tot stilstand gebracht en de hulp van de brandweer werd ingeroepen. De Groninger brandweer kwam ter plaatse met één bluswagen. Toen zij ter plaatse kwamen, kwamen de vlammen al onder de motorkap vandaan. Ook kwam er flink wat rook vrij. Brandweerlieden hebben het vuur bedwongen door middel van één straal hogedruk.

Om de hulpverleners veilig hun werk uit te kunnen laten voeren werd één rijstrook afgesloten. Dit zorgde voor een behoorlijke file vanuit de stad richting Hoogezand. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *