Auto belandt in het water bij Harkstede: persoon zwaargewond

112
Foto: Rieks Oijnhausen - www.rieksoijnhausen.nl/

Op de A7 bij Harkstede is maandagavond een personenauto in een sloot terecht gekomen. Eén persoon is daarbij zwaargewond geraakt.

“Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur”, vertelt een politiewoordvoerder. “Door nog onduidelijke oorzaak belandde een auto in een sloot. Collega’s van de brandweer waren snel ter plaatse en hebben één persoon in kritieke toestand uit het vehikel weten te halen.” Deze persoon is in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Duikers hebben vervolgens de sloot afgezocht naar eventueel andere slachtoffers maar zover bekend is daarbij niemand aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *