Sportieve supersunday op OOG Radio

sport
Sean Cunningham (foto: Gerrie van der Boom - FotoKlick Fotografie)

Het is komende zondag met thuiswedstrijden van FC Groningen, Donar en Lycurgus een sportieve supersunday in Groningen en OOG Radio doet uitgebreid verslag.

De drie topclubs hebben de wedstrijden zo gepland dat ze door iedereen te bezoeken zijn. FC Groningen trapt om 12.15 uur af tegen Heerenveen, Donar speelt om 15.00 uur tegen Apollo Amsterdam en Lycurgus om 18.00 uur tegen Dynamo uit Apeldoorn. Dat is de topper in de volleybal eredivisie.

OOG Radio zendt vanaf 14.00 uur uit vanuit Martiniplaza met een nabeschouwing op FC Groningen (OOG heeft geen uitzendrechten van de FC) en een live verslag van Donar en Lycurgus. Daarnaast is er aandacht voor amateurvoetbal en hockey

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *