De Snackbar van de Toekomst heeft tijdens het Let’s Gro festival de Groene Peperprijs gewonnen.
De prijs gaat naar een organisatie die zich bezig houdt met vernieuwende voedselprojecten.
De snackbar van de toekomst is geen echt cafetaria, maar een platform waar met zich bezig houdt met het ontwikkelen nieuwe snacks. Snacks die niet alleen lekker zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding leidt tot minder verspilling en vervuiling.
Tot en met 15 december kunnen inwoners van de gemeente Groningen weer vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties…
Volgens het gemeentebestuur heeft de Dierenambulance Groningen voorlopig geen ontheffing apart nodig voor de zero-emissiezone…
Thermo Fisher, de Amerikaanse biofarmaceut met een vestiging aan de Zuiderweg in Hoogkerk, heeft zijn…
Kringloopwinkel GoudGoed is bijna een week geopend. Volgens manager van WerkPro Bastiaan van Vliet lopen…
Op de kruising tussen de Osloweg en de Gotenburgweg vond vrijdagmiddag een aanrijding plaats tussen…
De Forumbibliotheek in Selwerd is vrijdagochtend feestelijk heropend na een verbouwing van drie maanden. In…
Bekijk reacties
"Gezond" lijkt me ook een goed criterium.
Al die snacks leiden tot een forse toename van buikvet en dus van mortaliteit. Tussen dodelijke ziektes als darmkanker en het eten van ongezond voedsel is een duidelijk verband.