‘Praat met je kandidaat’ op het Stadhuis

nieuws

Inwoners van Groningen, Haren en Ten Boer zijn aanstaande vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur welkom op het stadhuis om met kandidaat-raadsleden voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Groningen in gesprek te gaan.

In de hal en het atrium van het stadhuis op de Grote Markt is tijdens deze dag een verkiezingsmarkt waar alle politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezing in Groningen, Haren en Ten Boer acte de présence zullen geven. Lokale politici leiden tijdens deze middag bezoekers ook rond in het stadhuis en is er de mogelijkheid om met de lokale politici in gesprek te gaan.

Daarnaast kunnen zwevende kiezers ter plekke de StemWijzer doen en is er een ouderwetse stembus voor ideeën voor het nieuwe college van B&W. Het ‘Open Stadhuis’ vindt plaats tussen 14.00 – 16.00 uur in het Stadhuis op de Grote Markt in Groningen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *