Politie zoekt getuigen steekpartij Vondellaan

nieuws
Foto: Finn Knife via torange.biz (CC-04)

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident op de Vondellaan in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.30 uur. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. De verdachte is inmiddels aangehouden.

Het slachtoffer liep, met zijn hond, rond half één op de Vondellaan, ter hoogte van de Brederostraat. Na een woordenwisseling met een andere man werd het slachtoffer met een scherp voorwerp in de arm gestoken. Het slachtoffer is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Hoewel er inmiddels een verdachte aangehouden is voor de steekpartij, is de politie nog wel op zoek naar getuigen. Daarvoor kan contact opgenomen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *