Grote zege VV Groningen op Broekster Boys

sport

VVG won vanmiddag thuis met 5-1 van Broekster Boys, de ploeg die laatste staat in de eerste klasse E op zaterdag.

Door Martijn Minnema

VVG had aan tien sterke minuten voor en na rust genoeg. Een tien minuten voor rust opgelopen achterstand werd nog voor rust omgebogen in een 2-1 voorsprong dankzij treffers van Davey Wilkens (40′) en Ifaeyi Gorissen (45′). VVG speelde niet goed voor rust, maar de voorsprong was wel verdiend.

Een halve minuut na rust gooide Davey Wilkens de wedstrijd in het slot (3-1) waarna Wesley Walstra uit een indirecte vrije trap in de 53′ minuut voor 4-1 zorgde. De luid bejubelde 5-1 van de 46 jarige invaller Jackie Venema zorgde in de 80′ minuut voor de eindstand. VVG steeg door deze zege naar de gedeelde zesde plaats.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *