Automobilist spoorloos na ongeluk op A7

112
Foto: Romke Notenbomer - 112groningen.nl

Hulpdiensten zijn zondag aan het einde van de avond enige tijd op zoek geweest naar een vermiste automobilist. De bestuurder had op de A7 een ongeluk gehad. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Rond 23.30 uur werden brandweer en ambulance opgeroepen om uit te rukken naar de A7. Ter hoogte van Marum was bij een eenzijdig ongeluk een auto gekanteld. Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen troffen zij wel de auto aan, maar de bestuurder was in geen velden of wegen te bekennen. Men heeft nog naar de automobilist gezocht, maar deze werd niet gevonden.

De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. Bij het ongeluk had het vehikel brandstof gelekt. Dit is door brandweerlieden opgeruimd. Vanwege het ongeluk was er tijdelijk één rijstrook afgesloten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *