“Ook andere boetes van winkeliers in Paddepoel schrappen”

nieuws
winkelcentrum paddepoel

Ook de boetes die andere winkeliers in winkelcentrum Paddepoel, die hun winkel op zondag gesloten hielden, hebben gekregen moeten worden geschrapt. Dat zegt de ChristenUnie.

Donderdag meldde Peter Oest van Paddepoel Fietsen aan OOG TV dat zijn boetes geschrapt waren. Het ging om 60 duizend euro. Ook krijgt hij nog zesduizend euro terug van wel betaalde boetes en vierduizend euro smartengeld. Dat gebeurde na overleg met het nieuwe bestuur van vereniging van eigenaren van winkelcentrum Paddepoel.

“De eerste stap in de volledige kwijtschelding van boetes is gezet. Een mooi resultaa voor Paddepoel Fietsen, waarbij we het nieuwe bestuur van de vereniging van eigenaren (VvE) dankbaar zijn voor hun coöperatieve opstelling. Nu de andere boetes nog, dan kunnen de gedupeerde ondernemers dit eindelijk achter zich laten”, aldus fractievoorzitter Inge Jongman.

Deel dit artikel:

 1. Ik deel de mening van de fractie van de ChristenUnie.

  De Algemene Vergadering (AV) van de CVvE De Paddepoel heeft m.b.t. dit onderwerp het laatste woord.

  Het verdient overweging om de statuten van deze vereniging te veranderen, waardoor kleine middenstanders meer invloed en zeggenschap kunnen krijgen. Mede om toekomstige conflicten te voorkomen en om meer draagvlak (en dus meer draagkracht) bij de aangesloten leden te krijgen.

  Wat mij intrigeert is de betrokkenheid van wethouder Joost van Keulen van Economische Zaken bij het WC Paddepoel. Heeft hij of de aangestelde bemiddelaar geprobeerd om die ellendige boetes van tafel te krijgen? Of niet?

  Via de boeg van de rechtbank is deze zaak nu eindelijk “geschikt”. Waarom is dit compromis niet gesloten door middel van gemeentelijke mediation?

  Waarom heeft deze slepende en tergende zaak zo lang moeten duren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *