Categorieën: Nieuws

Nijestee genomineerd voor de Schimmelschandpaal

De Groningse corporatie Nijestee is genomineerd voor de Schimmelschandpaal. Dit is een prijs voor de woningcorporatie die de meeste schimmel klachten heeft en de minste bereidwilligheid om hier iets aan te doen.

Er zijn tien corporaties in Nederland genomineerd en één daarvan is dus Nijestee uit Groningen. Mensen kunnen stemmen tot 11 november en op 12 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Rachel Blaauwendraad

Bekijk reacties

  • Diep triest dat er nog woningbouwverenigingen bestaan dat huizen heeft met schimmelproblemen, misschien moeten de woningbouwverenigingen bijgebracht worden dat zij brood op de plank hebben door de huurders.
    Veel woningbouwverenigingen stoppen liever tijd en veel geld in allerlei megalomane projecten en zijn totaal van het pad af.

  • Prachtig die prijs.
    Nijestee is een grote dievenbende !
    Vorige week is de helft van mijn spullen door hen gestolen !!!
    Samen met de gemeente groningen.
    Dit is 100% waar, anders zou het een illegale melding betreffen.
    Zelfs een bedlampje mag niet van hen !

    • Als goed burger dien je je aan het bindende interieuradvies te houden Dobber. Je mag blij zijn dat ze de restyling niet in rekening brengen. Pas maar op dat je de volgende keer wel goed door de welstandscontrole komt anders raak je nog meer spullen kwijt en en kijken ze of je het misschien alleen met een tafel een stoel en een matras op pallets af kan :p.

  • Nijestee is zeker een grote dievenbende met maffia praktijken. Je betaald elke maand voor het shoonmaken van de portiek zijn bij ons al 2 maand niet geweest dan bel je naar nijestee en weten ze van niks. En de directeur van Nijestee blijft zijn portomonee maar vullen de grote held niet dus bah.

    Dit is nog maar een voorbeeld er zijn wel meedere dingen die niet kloppen bij nijestee.ik laat het hier maar bij.

  • Buren van mij kregen het advies om na het douchen het plafond ook droog te maken met een handdoek! Ik hoop echt dat Nijestee deze prijs gaat winnen! Nijestee schuift altijd alles af, het ligt er altijd aan dat je onvoldoende ventileert (ook al tocht je je huis uit) en ze nemen je klachten nooit serieus. Een verschrikkelijke woningcorporatie!

  • Het is niet alleen in Paddepoel en Selwerd maar ook in Oosterpark heb je last van schimmel en lekkage het loopt bij sommige mensen gewoon langs de muren naar beneden en onder de vloeren komt tocht weg want die zijn niet geïsoleerd de mensen hebben het koud in huis maarja dat ligt ook aan onze regering die hebben 1,15 miljoen aan Nijestee betaald daar bouwen ze nu nieuwe huizen van en de rest van Nijestee zijn huurders kunnen verrekken dit noemen ze woongenot de bewoners van Oosterpark moeten met elkaar op Nijestee afgaan en beklag doen en geld terug eisen voor alle aangedane schade veel mensen hebben schade en Nijestee wil niks vergoeden maar de mensen hebben er recht op ze hebben veel mensen mishandeld en bedreigt om hun plannen maar door te zetten deze Directeur hoort voor de rechter te verschijnen voor al het leed wat sommige mensen nog steeds onder vinden

Recente berichten

Canadese tieners staan stil bij vrijheid in Bevrijdingsbos: “Zorgelijk als je niet weet wat de Holocaust is”

In het Bevrijdingsbos is zondagmiddag uitgebreid stilgestaan bij Bevrijdingsdag. Bij de activiteiten waren ook tieners…

18 minuten geleden

Voorbereidingen lustrumeditie Swim Challenge in volle gang: “Recordaantal doet mee aan training”

De tiende editie van de Groningen Swim Challenge gaat op 31 augustus plaatsvinden. De voorbereidingen…

2 uur geleden

Be Quick 1887 pakt thuis drie kostbare punten

Be Quick 1887 deed vanmiddag goede zaken in de vierde divisie D. Op de vertrouwde…

2 uur geleden

Verzetsheld en raadslid Johannes Swint herdacht in Oosterparkwijk: “Zijn inzet mag niet vergeten worden”

Op het Linneausplein is zaterdag verzetsheld Johannes Swint herdacht. Voor de herdenking in de Oosterparkwijk…

2 uur geleden

Automobilist botst tegen boom op Bedumerweg, bestuurder gewond

Bij een verkeersongeluk zondagmiddag op de Bedumerweg is een automobilist gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf…

4 uur geleden

Bevrijdingsvuur brandt in Stadspark

Het Bevrijdingsvuur is zondagmiddag gearriveerd in het Stadspark. In het Stadspark vindt zondag het Bevrijdingsfestival…

4 uur geleden