Mimoun Mahi twijfelgeval bij FC Groningen

sport
Foto: Sportphotoagency.com Go Ahead - FC Groningen. Mimoun Mahi heeft de 1-0 gemaakt.

Mimoun Mahi is een twijfelgeval bij FC Groningen voor de wedstrijd tegen PSV zaterdagavond.

Mahi is vrijdag ziek naar huis gegaan. Dat is een tegenvaller voor trainer Danny Buijs, want Mahi was net hersteld van een blessure en startte vorige week weer in de basis tegen Heracles (4-1 nederlaag) en scoorde het enige Groninger doelpunt.

De thuiswedstrijd tegen PSV begint om 19.45 uur.

Deel dit artikel:

 1. Slecht nieuws.

  Maar het goede nieuws is dat Ludovit Reis lijkt te beginnen. Kan ik ergens inzetten op minimaal vijf balveroveringen van Reis op Jorrit Hendrickx? Unibet?

  Desondanks schade beperken. Helaas. Aangezien ik hoop dat PSV kampioen wordt, ga ik hoe dan ook met een licht gemengd gevoel het stadion uit. Via een wonder een punt pakken tegen PSV is leuk, maar de vorm van de FC in de reeks tegen mede degradatiekandidaten maakt of dat we er rechtstreeks uitvliegen of niet.

  Mocht Doan deze winter weg voor acht miljoen weggaan, hoop ik dat we Tjaronn Chery terughalen. Spits erbij en nog een back up voor Zeefuik (Te Wierik is onze rots in centrum) en ik zie ons wel een mooie serie neerzetten.

  P.S.

  Is er géén andere foto van Mahi? Afgezien van minne kutopmerking tegen Veldwijk, is het eigenlijk altijd een sympathieke en goede vent. Foto doet géén recht aan Mahi.

  1. Een paar weken geleden dacht je nog dat de FC gemakkelijk in het linkerrijtje kon eindigen.
   Nu vrezen voor degradatie is weet het andere uiterste.
   De competitie is nog lang en ik denk dat ze ergens in de bovenste helft vsn het rechterrijtje zullen eindigen.
   Zakkenvullers als Chery die zich de maniertjes van een topvoetballer hebben aangeleerd kunnen we misschien als kiespijn. Die veroverde nog nooit een bal.

 2. Mahi is erg blessure gevoelig gebleken maar technisch gezien de beste voetballer bij Groningen.
  Vele spelers zijn bij de FC Groningen tot stilstand in de ontwikkeling gekomen of slechter geworden, dat ligt volgens mij eerder aan de technische staf dan aan de spelers zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *