Jongen (15) geschopt, geslagen en beroofd nabij Sportcentrum Kardinge

Een vijftienjarige jongen is vorige week woensdag mishandeld en beroofd nabij Sportcentrum Kardinge. De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak.

De mishandeling vond plaats rond 20.35 uur. Een groep van acht tot tien personen sloot het slachtoffer in. Terwijl hij werd vastgehouden werd hij door de groep geslagen en geschopt. Op een gegeven moment zag het slachtoffer kans te ontsnappen en vluchtte hij naar het sportcentrum. Toen hij enige tijd later terugkeerde naar de plek waar hij mishandeld was bleek dat zijn persoonlijke bezittingen gestolen waren.

Het gaat om een groene heup-jas met bontkraag van het merk Car-Jeans. Ook werd zijn fiets gestolen. Het betreft een grijs/oranje Gazelle Orange damesfiets met een blauwe ANWB-lamp. De politie vraagt Stadjers die getuige zijn geweest van de mishandeling zich te melden. Dat geldt ook in geval de gestolen spullen herkent worden. De politie is te bereiken op telefoonnummer 0900 88 44. Daarnaast kan anoniem gebeld worden met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.