FC Groningen vernoemt TopsportZorgCentrum toch niet naar Arjen Robben

sport

Het TopsportZorgCentrum van FC Groningen wordt toch niet geopend door Arjen Robben. Ook gaat het centrum voorlopig niet naar hem vernoemd worden.

Volgens de club ‘maakt de complexiteit rondom naamgevingsrechten de vernoeming nog niet mogelijk.’ Ook is FC Groningen niet de enige bewoner van het TopsportZorgCentrum. “Bij naamgeving hebben alle betrokken partijen verwachtingen over en weer,” aldus Hans Nijland. Voorlopig blijft het TopsportZorgCentrum als werktitel gebruik worden.

Omdat het TopsportZorgCentrum zijn naam nog niet krijgt besloot Robben om niet naar Groningen af te reizen. Het Topsportzorgcentrum wordt aanstaande zaterdag om 15.30 uur geopend.

Deel dit artikel:

 1. De FcG-vriendenkring was wat te voorbarig.
  Laat de huidige werktitel op de gevel prijken.
  Geen naam , of het moet al Gerard Kemkers worden.

 2. FC Groningen is niet Top.
  En Arjen Robben is ook niet meer zo Top.

  Gewoon: Zorgcentrum. Want er miet nog vele jaren heel veel geld bij…..

 3. Dat de FC Groningen niet de enigste gebruiker van dit gebouw is was al bekend voor de bouw, m.a.w. Nijland en vrienden liepen voor de zoveelste keer voor de muziek uit.
  Het is ondertussen al een riedel geworden in de negatieve zin, wat een klucht.

 4. Allemaal opgeblazen ego’s, die mensen en bedrijven die o zo graag willen dat een gebouw naar hen genoemd wordt. Een echte filantroop doet dat anoniem.

 5. Absurd als het niet naar Robben vernoemd wordt.

  Met grote afstand de grootste naam uit Groningen. Zal me niet verbazen als een miljard aardbewoners de naam van deze absolute topvoetballer kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *