Een nederlaag voor FC Groningen maar winst voor de volleyballers van Abiant Lycurgus

oogochtendshow

Een nederlaag voor FC Groningen maar winst voor de volleyballers van Abiant Lycurgus

FC Groningen staat sinds zondagmiddag weer laatste in de Eredivisie. De FC verloor van Heracles Almelo met 4-1. Het eerste doelpunt werd gezet door Mimoun Mahi, wat Groningen op een voorsprong bracht. Maar al gauw kwamen de tegendoelpunten. OOG verslaggever Daniël Theelen praatte met doelpuntenmaker Mimoun Mahi over de positie van Groningen. Net als Mimoun Mahi toonde ook Danny Buijs grote teleurstelling. Volgende week zal de club thuis spelen tegen PSV.

Jong FC Groningen deed het beter met een gelijk spel tegen de Hoek. Volleyballers van Abiant Lycurcus won met 1-3 de uitwedstrijd tegen Talentteam/Papendal in Arnhem. De hockeysters van GHHC hebben helaas nog steeds niet hun eerste zege bemachtigd en verloren met 5-2 van Hurley.

De OOG Ochtendshow geeft u elke maandag een overzicht van het sportnieuws. Dit overzicht kunt u hieronder dan ook terugluisteren.

Het sportoverzicht is tot stand gekomen dankzij onze collega’s van OOG Sport. Luister iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur voor de laatste uitslagen, live sportverslagen en interviews.