Auto botst op boom in Glimmen: drie gewonden

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Rijksstraatweg in Glimmen zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie mensen gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk vond plaats rond 00.10 uur. De automobilist was onderweg vanuit Glimmen richting Haren. Omstanders laten weten dat de bestuurder op een gegeven moment uit moest wijken voor ‘iets dat de weg overstak’. Door deze uitwijkmanoeuvre raakte de auto eerst een stoeprand om vervolgens op een boom te botsen en tot stilstand te komen. In eerste instantie dacht men dat de inzittenden bekneld waren komen te zitten waarop de brandweer van Haren gealarmeerd werd. Van een beknelling was uiteindelijk geen sprake. Drie ambulances en verschillende politiewagens kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De drie gewonden werden nadat ze gestabiliseerd waren overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun verwondingen is niets bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto weggesleept. Vanwege het ongeluk was de Rijksstraatweg een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl