Alle boetes Paddepoel Fietsen van de baan

Alle boetes die Paddepoel Fietsen heeft gekregen omdat de winkel niet op zondag open wilde, zijn van de baan. Het gaat om een bedrag van 60 duizend euro.

Daarnaast krijgt Paddepoel Fietsen zesduizend euro aan betaalde boetes terug. Ook krijgt Paddepoel Fietsen vierduizend euro smartengeld.

Dit is donderdag allemaal afgesproken in Leeuwarden tussen de winkel en het nieuwe bestuur van de vereniging van eigenaren van winkelcentrum Paddepoel. Paddepoel Fietsen lag jaren in de clinch met het oude bestuur, omdat de winkel weigerde op zondag open te gaan. Met de afspraken van vandaag werd een kort geding in hoger beroep verder voorkomen.

Peter Oest van Paddepoel Fietsen is blij, maar houdt nog wel een slag om de arm. Het nieuwe bestuur van de VVE van Paddepoel heeft de verplichte zondagopenstelling afgeblazen, maar de leden moeten het volgende maand nog wel goed keuren.

Oest gaat voortaan wel bijdragen aan het winkelcentrum, maar wordt geen lid van de Vereniging van Eigenaren.

Deel dit artikel:

  1. Gefeliciteerd Paddepoel Fietsen. Je word ondernemer om zelf te kunnen beslissen dus ook wanneer je je toko open doet of niet. Een ondernemer heeft ook recht op een normaal prive-leven, en of dat nou geloof of gewoon thuis zijn, doet niet ter zake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *