VV Groningen knikkert The Knickerbockers uit beker

sport
Foto Andor Heij: The Knickerbckers - VV Groningen.

Eersteklasser VV Groningen heeft zaterdagmiddag de volgende ronde van de noordelijke districtsbeker gehaald. In de laatste wedstrijd in de poulefase werd op sportpark Zernike in Groningen met 2-2 gelijkgespeeld tegen tweedeklasser The Knickerbockers.

De studenten moesten met twee doelpunten verschil winnen om de volgende ronde te halen en begonnen voortvarend toen Sietse Wichers al na zes minuten raak kopte. Een minuut later was het alweer 1-1 via Tim van der Molen, die is teruggekeerd bij VVG.

Direct na rust mikte Lourens van der Hoef vanuit de rebound de 2-1 binnen. VVG zocht de benodigde gelijkmaker en had na 78 minuten succes toen Davy Wilkens een voorzet van Ifeay Gorissen binnen tikte: 2-2. VVG hield de wedstrijd daarna onder controle en wipte daarmee TKB uit de beker.

Tweedeklasser GVAV Rapiditas en eersteklasser SC Stadspark zijn de andere deelnemers in deze poule. Deze clubs spelen zondag  tegen elkaar. GVAV heeft de beste papieren en kan zich zelfs een nederlaag met een doelpunt verschil permitteren.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *