Twee tieners (17) uit Stad vermist

Twee tieners van beide zeventien jaar uit de Stad worden sinds afgelopen donderdag vermist. De politie heeft de hulp van de bevolking ingeroepen om de twee te traceren.

Het gaat om Jordy Patjanan en Sinem Ozer. Afgelopen donderdag werden zij voor het laatst gezien. De politie vermoedt dat ze in de buurt van Den Haag verblijven. Jordy is 1.78 meter lang, heeft zwart haar en bruine ogen. Tijdens zijn vermissing droeg hij een zwarte broek, zwarte schoenen, een vest met zwarte mouwen en een bloem op de borst.

Sinem is 1.60 meter lang, heeft zwart haar en bruine ogen. Ze droeg een zwarte broek, zwarte schoenen van het merk Nike, een marine blauwe trui en een Louis Vuitton tas. Opvallend detail is dat Sinem een een knopje/diamantje in haar linker neusvleugel heeft.

Mensen die meer informatie hebben over het tweetal, of weten waar ze verblijven, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0800 60 70.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *