Studenten van Hanzehogeschool moeten ook buiten studie actief blijven

nieuws

Tijdens de jaarlijkse Kick-Off van het hogeschooljaar op de Zernike Campus in de Stad proberen de deelnemende organisaties de studenten te verleiden om ook buiten collegetijd om actief te zijn.

Op het Zernikeplein konden studenten onder meer kennis maken met verschillende organisaties die buitenschoolse activiteiten organiseren. Onder andere de studieverenigingen, de Hanze Honours Society, de commissie Word Actief en de Hanze Racing Division waren aanwezig.

Daarnaast was er onder meer breakdance, freestyle soccer, spoken word en live graffiti.Daarnaast waren er twee muziekacts en verschillende stands met hapjes en drankjes. De Kick-Off wordt vanavond afgesloten met een afterparty in Wolter Wolthers.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *