Stroomstoring in Selwerd en Paddepoel voorbij

Een groot deel van de wijken Selwerd en Paddepoel heeft zondagavond enige tijd zonder elektriciteit gezeten. De oorzaak was een stroomstoring.

De storing begon rond 19.30 uur. Energiebedrijf Enexis stuurde een storingsploeg ter plaatse die al snel kon vaststellen dat het ging om twee storingen waarbij de eerste zich aan de Noorderkroonstraat bevondt en de tweede aan het Sleedoornpad. Het is onbekend in hoeverre de storingen met elkaar te maken hadden. Rond 21.00 uur hadden de meeste mensen weer stroom.

Via social media maakten verschillende Stadjers melding van de storing. “Gelukkig hebben we net vandaag een lading bordspellen in bruikleen gekregen”, vertelt Saskia die in de wijk Selwerd woont. “Hé gezellig een stroomstoring”, schrijft Kevin uit Paddepoel. “Geen stroom in ons huis en iedereen staat gelijk buiten”, zegt Katherine in de Tuinwijk.

Het is onbekend hoe de storing heeft kunnen ontstaan.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *