Leeuw gestolen in Lewenborg

wijken
Foto: Politie Groningen & Haren

De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal van een Chinese tempelleeuw uit een tuin aan de Wimpel in Lewenborg. Het beeld werd in donderdagnacht of vrijdagochtend j.l. van zijn sokkel gestolen.

De sokkel van het beeld staat nog wel in de tuin, maar het beeld is verdwenen. De politie vermoedt dat er meerdere personen bij de diefstal betrokken zijn geweest, omdat het beeld te zwaar is om door één iemand opgetild te worden.

Aangezien dit een nogal opvallend beeld is, vraagt de politie om op te letten of het beeld ergens anders te zien is. Als u iets gezien of gehoord heeft m.b.t. deze diefstal, neem dan contact op met de politie via 0800-8844.

gestolen leeuw Lewenborg
Foto: Politie Groningen & Haren
Deel dit artikel: