FC Groningen maakt zich op voor belangrijke week

Een belangrijke week voor de mannen van FC Groningen. De FC speelt deze week drie thuiswedstrijden. Aanstaande zondag speelt Groningen tegen AZ, donderdag komt FC Twente op bezoek voor de beker en volgend weekend is FC Utrecht de tegenstander.

De ploeg van Danny Buijs staat momenteel op een 18e en daarmee laatste plaats in de eredivisie. De trainer heeft de focus in de voorbereiding op de wedstrijd tegen AZ  vooral gelegd op het veldspel en het creëren van kansen. Dit alles om er voor te zorgen dat er meer gescoord gaat worden. Groningen scoorde tot dusver slechts twee keer in vijf duels in de eredivisie.

Doelman Sergio Padt heeft er nog vertrouwen in: “Het spel gaat echt beter worden en de punten zullen gaan komen”. De wedstrijd begint aanstaande zondag om 14.30 en is nog niet uitverkocht.

Deel dit artikel:

 1. Het niveau in de Nederlandse competitie is zo laag dat je ook zomaar deze wedstrijden kunt winnen.
  Wanneer dat het geval is dan zullen sommigen hier ongetwijfeld roepen dat ze het allemaal wel hadden verwacht. Feit blijft dat het niveau in Nderland hard is gedaald en dat geldt voor FCG nog iets sterker.
  De malloten die denken dat je met ontslag van jan en alleman of een tactiek die niet op,de kwaliteitseisen van de spelersgroep is gebaseerd zijn misschien wel supporters maar geen kenners. Dat is een combinatie die vaak voorkomt.

 2. Trainen dat er meer gescoord gaat worden.
  Als je daarvoor achter gesloten deuren moet gaan
  trainen is het voetbalspel je niet geheel duidelijk.
  Succes zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *