Eerste doorfietsroute van Ten Boer tot Groningen

nieuws
Foto: Flaviadir / Pixabay

Woensdag 19 september is de feestelijke opening van de eerste doorfietsroute van Ten Boer tot Groningen.

Vanaf Ten Boer tot aan de Steentilbrug in de stad Groningen hebben fietsers vanaf nu vrijwel overal voorrang. En wie deze route door het groen via de Stadsweg kiest, hoeft niet langs de drukke N360 te fietsen.

De feestelijke opening vindt woensdagmorgen om kwart over negen plaats in Ten Boer, aan de Stadsweg, iets na de kruising met de Groene Zoom.

Deel dit artikel:

  1. Het fietspad naar ten Boer lag er natuurlijk al. Nu wordt fietsers ook de stoplichtvrije route gewezen. (Midscheeps, Loefzijde, Lichtboei, Stadsweg, Oostersluis, Eemskanaal Noordzijde en Oosterkade. Als het een succes wordt krijgen we vanzelf weer geklaag over fietsersdrukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *