FC Groningen ontvangt Willem II

sport
Foto: Sportphotoagency.com Mike te Wierik,

FC Groningen speelt vrijdagavond in het eigen Hitachi Stadion tegen Willem II.

Het is voor de ploeg van Danny Buijs de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Beide ploegen verloren hun openingsduel: FC Groningen met ruime cijfers, 5-1, van Vitesse, en Willem II met 1-0 van VVV Venlo. Vorig seizoen verloor Groningen de thuiswedstrijd van Willem II met 1-0. Ajdin Hrustic kreeg al binnen 25 minuten twee maal geel. Fran Sol scoorde het enige doelpunt voor de Brabanders. Het is niet duidelijk of Danny Buijs zijn basisteam gaat veranderen. De trainer kan beschikken over een fitte selectie.

Het duel begint morgenavond om acht uur.

Deel dit artikel:

 1. Als je b.v. 20 wedstrijden op de bank en/of de tribune doorbrengt zal de desbetreffende speler wel anders aankijken tegen een onderdeel van het team te zijn.

   1. Marc,
    Hiermee hebt u uw punt.
    Of de 2e keeper er zo blij mee is ?
    Vanavond naar de Euroborg en hopelijk genieten van een overwinning. See you there ?

   2. Weer genieten van hoe Jesper Drost met een mal traag boogje naar de tegenstander met de bal loopt, zodat hij eenmaal op duel-afstand is aangekomen, de bal al weer weg is?

 2. We hopen er maar het beste van. Willem II is wel een tegenstander waar je in eigen stadion van moet kunnen winnen.
  Dat er spelers in het team staan die heel erg blij mogen dat ze een contract bij een voetbalclub hebben moge duidelijk zijn. Dit is nu eenmaal de situatie in de nederlandse competitie. Het niveau stelt steeds minder voor en dat geldt ook voor de kwaliteiten van de spelers van FCG. Het is heel triest maar ik zie niet in hoe deze trend gekeerd kan worden. Jaar na jaar dalen de bezoekersaantallen bij FCG. Kennelijk blijven veel supporters liever thuis om naar de Premier League te kijken. Wie geeft ze ongelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *