Eelde klaar om vliegtuigen Schiphol-storing te ontvangen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Vliegveld Groningen Airport Eelde is er klaar voor om eventuele vliegtuigen te ontvangen die door een storing bij de luchtverkeersleiding op Schiphol niet kunnen landen. Dat laat een woordvoerder weten.

“We hebben op dit moment nog geen aanvragen binnengekregen”, laat een zegsman weten. “Maar mocht de storing lang gaan duren dan kan ik je op een briefje geven dat het hier druk gaat worden.” Volgens de woordvoerder zullen dan voornamelijk vliegtuigen bestuurd door Nederlandse piloten landen op Eelde.

Volgens het vliegveld is er woensdagmiddag genoeg ruimte en capaciteit beschikbaar. “Het platform is op dit moment leeg en personeel is aanwezig om alles in goede banen te leiden.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *