Brailleweg donderdagnacht deels afgesloten door werkzaamheden

nieuws
Foto: GoolgeMaps

Combinatie Herepoort gaat in de nacht van donderdag op vrijdag de riolering vervangen aan de Brailleweg ter hoogte van het Vondelpad. De Brailleweg is daarom tussen 22.00 en 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Als er meer tijd nodig is om de werkzaamheden af te ronden, wordt er ook in de nacht van  vrijdag op zaterdag aan de riolering gewerkt. De omleidingen worden ter plekke aangegeven op de gele borden langs de weg.

Combinatie Herepoort meldt verder dat de werkzaamheden kans geven op geluidshinder door het gebruik van machines. De buurtbewoners zijn hierover middels een brief geïnformeerd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *