Auto gekanteld bij verkeersongeluk Trompsingel: bestuurder vast in voertuig

Bij een verkeersongeluk donderdagmiddag op de Trompsingel is een personenauto gekanteld. De bestuurder zat bekneld in zijn voertuig en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur. Een automobilist reed vanaf de Sontweg richting het Hoofdstation. Door nog onbekende oorzaak verloor hij ter hoogte van De Oosterpoort de macht over het stuur en raakte een lantaarnpaal. De auto kwam daarbij op zijn kant terecht.

“We zijn op dit moment bezig om de bestuurder te bevrijden”, vertelde Robert-Jan Valkema van de politie eerder op de dag. “De automobilist is aanspreekbaar en om hem uit zijn benarde positie te bevrijden gaan we met hydraulische redgereedschap het dak er af knippen.” Vanwege het ongeluk was de weg afgesloten.

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel: