Arriva oververhit: Veel treinen rijden niet vrijdag (update)

Arriva heeft door het zeer warme weer veel materiaalstoringen. Daarom rijdt de vervoerder vrijdag vanaf Groningen op de noordelijke spoorlijnen met een beperkte dienstregeling.

Zo rijden er na 9.00 uur geen treinen meer vanaf Zuidbroek naar Veendam en worden er bussen ingezet. Tussen Winschoten en het Duitse Weener rijden er helemaal geen treinen maar bussen. Tussen Groningen en Leeuwarden vallen na 9.00 uur alle sneltreinen uit en rijden er uitsluitend stoptreinen.

Veel treinen naar Delfzijl en Roodeschool/Eemshaven rijden ook niet. Tussen Groningen en Winschoten rijden ook treinen, maar dus niet verder in de richting van Nieuweschans en Weener. Arriva adviseert de sociale media kanalen van de vervoerder in de gaten te houden voor meer wijzigingen.

Via de volgende link is te zien welke treinen niet rijden: Deze treinen rijden niet

 

Deel dit artikel: