Toekomst zwembad De Blinkerd in Ten Boer verzekerd

nieuws
Foto: flickr.com/photos/whiskymac/

Zwembad De Blinkerd krijgt een gezonde financiële basis. Dat komt door een gul gebaar van het gemeentebestuur van Ten Boer.

De exploitatie van het bad was in handen van de stichting BES. Die besloot het bad toch niet te kopen, maar wilde wel het beheer blijven houden. Daarop werd het bedrijfsplan aangepast. Stichting BES heeft in overleg met de gemeente een realistischer begroting gemaakt. Daardoor worden de kosten hoger dan begroot.

Het college van Ten Boer wil jaarlijks 209.000 euro voor het zwembad uitgeven. Dat is 55 duizend euro meer dan de afgelopen jaren. Verder geeft de gemeente eenmalig 50 duizend euro voor de opvang van tegenvallers en 250 duizend euro voor groot onderhoud en investeringen. De gemeenteraad van Ten Boer neemt op 27 juni een besluit over het voorstel.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *