Man aangehouden na ruzie Oosterhamriklaan

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Na een ruzie bij een supermarkt aan de Oosterhamriklaan is een man aangehouden. Ook hebben politieagenten dinsdag aan het einde van de middag een zoektocht gehouden in de Coranthijnestraat in de West-Indischebuurt naar een eventueel weggegooid vuurwapen.

Een getuige liet aan OOG TV weten dat er een ruzie was tussen twee mannen bij de supermarkt, waarbij ook een vrouw betrokken was. Een van de mannen zou de autosleutels van de ander weggegrist hebben. Vervolgens ging hij er in zijn auto vandoor. Kort daarop was de politie massaal aanwezig bij de supermarkt.

De politie laat weten dat het kenteken van de auto is genoteerd en dat vervolgens een man is aangehouden. Ook is zijn huis doorzocht, maar is er niets bijzonders gevonden. De man zit nog vast en verder onderzoek loopt nog.

 

 

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *