Fietser gewond bij aanrijding met bus

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een fietser is vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op het Emmaplein. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde even na 17.00 uur. Een fietser wilde op het Emmaplein rechtdoor in de richting van de Praediniussingel en verleende daarbij geen voorrang aan een lijnbus. Een aanrijding was het gevolg waarbij de fietser volgens getuigen met zijn hoofd hard op de grond terecht kwam.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben eerste hulp verleent aan het slachtoffer. De man is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De bus kon zijn weg vervolgen. De fiets is meegenomen door agenten.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:
Adverteren?