Sergio Padt definitief geselecteerd voor oefenduels Oranje

Doelman Sergio Padt is definitief geselecteerd voor de oefeninterlands van het Nederlands elftal tegen Slowakije en Italië. Dat heeft bondscoach Ronald Koeman vrijdagochtend bekendgemaakt.  Ook zijn voormalig collega bij FC Groningen Hans Hateboer is geselecteerd.

De doelman van FC Groningen verslaat daarmee Marco Bizot (AZ) om een plaats in de selectie. Hij sluit zich naast Jasper Cillessen en Jeroen Zoet als derde keeper aan bij Oranje. Op 31 mei speelt het Nederlands elftal tegen Slowakije en op 4 juni tegen Italië.

Sergio Padt zat al eerder op de bank bij het Nederlands elftal maar heeft zijn debuut nog niet gemaakt. Hans Hateboer maakte zijn debuut eerder dit jaar in het oefenduel tegen Engeland.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *