Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding Eendrachtskade

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Eendrachtskade is vrijdag aan het einde van de middag de bestuurder van een scooter ernstig gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van 16.30 uur. De scooterrijder was via het fietspad onderweg vanaf het Hoendiep in de richting van de Westerhaven. Bij de kruising met de Willem Barentszstraat wilde ineens een automobilist vanaf het Hoendiep deze weg indraaien en zag daarbij de scooterrijder over het hoofd. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto is aangehouden. Vanaf het Hoendiep mogen automobilisten namelijk de Willem Barentszstraat niet inrijden. De Verkeers Ongevallen Analyse, de VOA, is direct na het ongeluk begonnen met een onderzoek. Vanwege dit onderzoek waren fietspad en rijbaan afgesloten voor het verkeer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *