Jongen breekt pols door mishandeling: daders gezocht

112
foto: Andries Oord

De politie is op zoek naar 2 jongens die op 8 mei een andere jongen ten val brachten, waardoor hij zijn pols brak. 

Het incident vond rond 19:00uur plaats op de Helperzoom te Groningen. Ter hoogte van de Helperbrink werden ze door toedoen van anderen ten val gebracht waardoor de jongens zijn pols brak. De veroorzaker(s) fietsten door in de richting van de stad.

De politie is op zoek naar hen. Mannelijke dader 1 heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 16 jaar en had die avond een bandana om zijn hoofd. Hij had kort bruin haar en zat op een kleine fiets, mogelijk een mountainbike. Dader 2 is ook een man. Hij droeg een wit t-shirt en een blauw Ralph Lauren petje die hij achterstevoren droeg. Deze jongen was ook ongeveer 16 jaar oud en hij reed op een oudere herenfiets,

De politie krijgt informatie graag door via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *