Energie loket Groningen start inkoopactie

nieuws

Inwoners van de provincie Groningen kunnen zich nu inschrijven voor de Inkoopactie Duurzame Installaties. Hert gaat om grootschalige gezamenlijke inkoop van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

De inkoopactie is een initiatief van Energieloket Groningen, twaalf Groninger gemeenten en de vereniging SLIM Wonen met Energie. De provincie ondersteunt de actie. Het energieloket hoopt dat door collectieve inkoop het besparen op de energierekening eenvoudig, voordelig en betrouwbaar wordt.

De actie is het vervolg op een soortgelijke actie van vorig jaar. Tijdens die actie werd duidelijk dat er ook veel vragen over zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen waren. Zo’n  500 Groningers hebben inmiddels met behulp van Energieloket Groningen en SLIM wonen met Energie hun woning geïsoleerd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *