Gaslekkage in Haren: straat afgezet

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij werkzaamheden op de Prof. Dr. J.C. Schoutelaan in Haren is vrijdagmiddag een gaslekkage ontstaan. Dat meldt de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. In de straat is een aannemer bezig met grondwerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden werden per ongeluk de waterleiding en een gasleiding geraakt waardoor er een gaslekkage ontstond en drinkwater de straat op liep. De Harener brandweer kwam daarop ter plaatse en de politie zette de weg af.

“Enexis en het Waterleidingsbedrijf Groningen zijn inmiddels ter plaatse”, vertelt Rick ten Cate. “Als eerste zal het lek in de waterleiding gedicht worden, daarna gaat Enexis aan de slag met de gasleiding.” De hulpverleners houden tot de situatie veilig is een oogje in het zeil.

Later meer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: