Veel maatregelen rond koningsdag

nieuws
Foto: Nienke Lindeboom

Rond koningsdag worden veel maatregelen getroffen waardoor de binnenstad moeilijker bereikbaar is.

Tijdens de tocht van het koninklijk paar van 11.00 tot 13.00 uur blijven de winkels langs de route dicht. De bevoorrading van de winkels kan tot donderdag 26 april.

Daarnaast is de route vanaf 6.00 uur afgesloten met hekken. Huizen en bedrijven zijn daardoor slechter bereikbaar. Wanneer de stoet voorbij is worden de hekken zo snel mogelijk verwijderd.

In de weken voor koningsdag worden op sommige plaatsen in de binnenstad bankjes, prullenbakken en andere voorwerpen verwijderd. Die worden later terug geplaatst. Ook worden mogelijk afvalcontainers afgesloten.

Vanwege de drukte en de aanwezigheid van de koninklijke familie worden er extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Deel dit artikel:

  1. Gaan al die rare klinkertjes er niet uit op het Martini Kerkhof?
    Een beetje lullig als Koningin Maxima er met haar hoge hakken in blijft steken: over de Vismarkt worden tapijten gelegd zodat ze daar ouderwets kan klunen???
    Kledingadvies: koop leuke sneakers!!!

  2. Ik hoop.dat het die dag geen zwaar kloteweer wordt die de feestsfeer bederft en toeschouwers zeiknat naar huis jaagt…het feest mag niet in t water vallen…

  3. Ah joh, wat maakt het uit. Als het maar droog is als ze weg zijn. Sowieso moet je voor en op die tijd er niet willen zijn vanwege alle maatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *