Stad en Ten Boer gaan kennis met elkaar maken

nieuws
Foto Andor Heij: Gemeente Ten Boer, Kloosterkerk in Thesinge

Burgemeester Peter den Oudsten en wethouder Peter Heidema gaan vrijdag vrijwilligerswerk doen bij woonzorglocatie Innersdijk in Ten Boer. Het is een eerste actie vanwege het samengaan van beide gemeenten in 2019.

Om elkaar beter te leren kennen krijgen inwoners van Ten Boer een bustocht door Groningen aangeboden en Stadjers kunnen per bus door de gemeente Ten Boer. Ook OOG TV doet een duit in het zakje door een serie te maken over de negen dorpen in Ten Boer.

Er is voor Innersdijk gekozen als eerste actie, omdat het zorgcentrum tijdelijk aan de Stadsweg in Ten Boer staat. De bewoners gaan weer terug naar Groningen als de nieuwbouw in Beijum klaar is. Wethouder Heidema gaat met de bewoners eieren bakken en burgemeester Den Oudsten gaat met een rolstoelbus de stad in.

Deel dit artikel: