Geslaagd eerste examen rondvaartbootschipper

nieuws

Deze week vond voor de eerste keer in Nederland het entree-examen rondvaartbootschipper plaats in de stad, meldt de Binnenvaartkrant.

De kandidaat van rondvaartbedrijf Kool liet in de praktijk zien dat hij beschikt over de juiste basisvaarvaardigheden. Het examen is in samenwerking met rederijen, het CCV, het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, Nova Contract en Edumar ontwikkeld.

De entreetoets vond plaats in de stad Groningen waar de kandidaat met de Wonderlaand van rondvaartbedrijf Kool door de hier en daar erg smalle grachten en onder lage bruggen moest manoeuvreren. Nadat zijn portfolio-opdracht was goedgekeurd en de Wonderlaand vaarklaar was gemaakt werd de route succesvol door de stad gevaren.

Deel dit artikel:

  1. snap ik niet? de rondvaart boten van de stad hebben een schijt aan rubberbootjes en andere tour bootjes in de grachten van de stad die rammen ze gewoon ff aan de kant! uitermate aso gedrag van de schippers hier! en ik ben niet de enige die daar last van heeft ondervonden af gelopen jaren!

    1. Klopt als een bus,daarvoor ik heb altijd doosje eieren aan boord (zover je over boord kunt speken),wat ook hilarisch is dat deze rondvaart zoetwatermatrozen een uniform dragen die we ook wel zien op luxe cruiseschepen in de Caribbean.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *