Donar verliest met 6 punten in Bar

sport

Donar heeft woensdagavond de Europe Cup-wedstrijd tegen Mornar Bar in Montenegro verloren met 73-67.

De thuisploeg probeerde voornamelijk om via afstandsschoten de scoren, en slaagde daar in het eerste kwart goed in. Donar kwam daarentegen maar moeizaam tot scoren, wat resulteerde in een 18-10 stand na 10 minuten. In het tweede kwart vielen de schoten wel. Met name Bradford Burgess deed van zich spreken met 9 punten in dat kwart. Bij rust was het 37-40.

In het derde kwart kwam Donar er lange tijd nauwelijks aan te pas. Mornar kwam voor te staan met 52-46, maar vervolgens kwamen de Groningers terug, zodat de tussenstand na drie kwarten 52-52 was. In het laatste kwart kwam de thuisploeg toch weer snel voor te staan, maar de schade voor de Groningers bleef beperkt tot een verschil van 6 punten.

Topscorers bij Donar waren Drago Pasalic met 15 punten en Bradford Burgess met 11 punten. Bij Mornar was Derek Needham topscorer met 20 punten.

Donar moet komende woensdag in MartiniPlaza met minimaal 7 punten verschil winnen om door te gaan naar de halve finale.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *