Donar in laatste kwart langs Weert

Donar heeft zaterdagavond in Weert gewonnen van BAL. Drie kwarten lang konden de Limburgers de Groningers bijbenen, maar in het laatste kwart trok Donar de wedstrijd naar zich toe: 66-79.

Donar, nog steeds spelend zonder Evan Bruinsma, had een lastige avond in Weert. Na het eerste kwart was het 19-20, bij rust 35-43. Het lukte Donar in het derde kwart niet om de voorsprong te vergroten. Sterker nog: aan het eind van het kwart was de achterstand van BAL nog maar één punt: 58-59. In het laatste kwart liep Donar uit van 62-65 naar 62-77 en toen was de wedstrijd gespeeld.

Topscorers bij Donar waren Brandyn Curry met 21 punten, Teddy Gipson met 11 punten en Jason Dourisseau met 10 punten.

Donar staat bovenaan in de Dutch Basketball League met 40 punten uit 22 wedstrijden.