“De kans dat de PVV meedoet ligt tussen de 25 en 50 procent”

De kans dat de PVV meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in november ligt tussen de 25 en 50 procent. Dat zegt Ton van Kesteren, fractievoorzitter in Provinciale Staten en Eerste Kamerlid van de PVV.

“Ik zal er alles aan doen om in de partij en met elkaar daarover te spreken maar uiteindelijk ligt de beslissing bij de partij en daar hoor ik ook bij, ik word daar ook bij betrokken. Een meerderheid daar moet je je bij aansluiten, daar moet je je aan conformeren”, zegt beoogd lijsttrekker Ton van Kesteren.

Hij gaat tijdens een interview ook in op de ophef die sinds gisteren is ontstaan door het publiceren van een nieuw campagnefilmpje van de PVV. “Ik vind het een hele realistische campagne want de meeste mensen realiseren zich niet wat er gaande is in Europa, en ook in Nederland. En dat is de islamisering”, vervolgt hij.

Op de vraag of zo’n campagne niet alleen maar bangmakerij is reageert Van Kesteren resoluut: “De tijd zal het leren en ik weet heel zeker dat als het zo doorgaat in dit tempo met open grenzen dan zullen de mensen inzien dat van Kesteren en de Partij voor de Vrijheid het nog niet zo gek hadden gezien”.

Hij sluit af met een voorspelling over de kans op deelname van de PVV op 21 november: “Ik hoop dat de kans 100 procent is maar als je reëel bent dan ligt dat tussen de 25 en 50 procent”.

Deel dit artikel:

 1. Als de PVV meedoet als de partij van de geradicaliseerde VVD-er, dan zullen wij ook meedoen als een veel beter alternatief. Dan welke partij dan ook. En dus ook van de huidige partijen in de gemeenteraad.

  Wij zullen ons afzetten tegen politiek Den Haag, als de eisen niet worden ingewilligd, waar Groningen al decennialang recht op heeft.

  Wij zijn Grunnegers! Groningen weer van ons. Van zijn oerbewoners!

 2. De PVV kan helemaal geen fatsoenlijke kandidaten vinden. Steeds blijkt dat het halve gare koekwousen zijn. Een gemeentelijke partij hoort door leden te worden opgericht. Aangezien de PVV geen leden kent, kan de partij ook geen geloofwaardige vertegenwoordiging in de raad voeren.

  1. @Mac Zeg jij ( bij deze) dat er geen koekwousen in onze gemeenteraad zitten ??

   hhahhahhhahahahhahahahahhahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhhhhhhhhahahahahahahhahahahahah

   Ik lach me rot..ik kom niet weer bij ………..HOU…. OP ….!!!!

 3. Zucht…

  Kunnen dit soort populistische halve zolen met hun “niet bangmakende “partij” ” dien een keer
  opzouten uit een fijne Stad als Groningen… en hun zogenaamde Islamisering van Stad meenemen? Je wordt toch doodmoe van dit soort geblaat .. hun makkelijk te weerleggen simpele feiten en klinkklare leugens.. Alleen hun stemgedrag al spreekt boekdelen.. Wellicht toch fijn dat we pas in November stemmen.. geeft hen de tijd elkaar uit de tent te vechten en de idiote “kans van 25 tot 50 % dat we meedoen” verlaagt wordt tot nul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *