Open dag Van Mesdag binnen de kortste keren volgeboekt

nieuws
By Wutsje (Own work) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

De open dag die de Van Mesdagkliniek op 17 maart aanstaande organiseert was maandag binnen de kortste keren volgeboekt. “In een half uur 680 aanmeldingen.”

“Onvoorstelbaar”, schrijft het forensisch psychiatrisch centrum op Twitter. Via de website opendagtbsnederland.nl konden belangstellenden zich inschrijven om een kijkje te nemen in de Groningse, of in één van de andere deelnemende instellingen.

Tijdens de open dag wordt er onder andere een film vertoond, is er een wandeling door de kliniek en gaan medewerkers over hun werk vertellen. Voor belangstellenden die maandag achter het net visten: “over twee jaar is er weer een open dag”, aldus een woordvoerder.

Deel dit artikel: