Let’s Gro naar Forum in 2019

nieuws

Op basis van de evaluatie 2017 heeft het stadsbestuur besloten ook in 2018 het toekomstfestival  Let’s Gro te organiseren en faciliteren. Later neemt het Forum wellicht de organisatie over.

Let’s Gro kost de gemeente 157.500 euro.

“We gaan ervan uit dat het college van de nieuwe gemeente Groningen een beslissing neemt over het vervolg. In 2019 opent het Groninger Forum. We kunnen ons goed voorstellen dat het Groninger Forum bij een vervolg de organisatie overneemt. In dat kader hebben we met de directie afgesproken dat een programmeur van hen al meeloopt met de Let’s Gro-organisatie in 2018”, aldus het college.

Deel dit artikel:

  1. Wow, wat een geweldige invulling van dat k*tforum. Of is het een veredelde kantoor van de gemeente Groningen. De 300 000 bezoekers op jaarbasis liggen in het verschiet’*kuch*. De Hoofdrolspelers straks gevlogen in hun corruptienetwerk elders. Zijn oerbewoners een enorme aanslag op het besteedbaar inkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *