Huurders en SP boos op De Huismeesters

nieuws

Omdat De Huismeesters afspraken niet nakomt hebben huurders een groot spandoek met “Belofte maakt schuld” in de voortuin van de corporatie opgehangen.

Huurders van De Huismeesters in Selwerd voelen zich aan het lijntje gehouden door de corporatie. Een jaar geleden kaartten de huurders, met ondersteuning van de SP, de problemen met vocht, tocht, schimmel en kou in de woningen aan. Na vele gesprekken en bijeenkomsten beloofde De Huismeesters dat er na onderzoek van de woningen in januari 2018 een renovatieplan zou klaarliggen.

SP-fractievoorzitter Jimmy Dijk: “Omdat de corporatie de huurders aan het lijntje houdt en de wethouder niet ingrijpt, gaan wij de gemeenteraad oproepen om de wethouder en de corporatie tot actie te manen”.

Deel dit artikel:

  1. De Huismeesters is een hele enge organisatie met mensen op de kantoor werkvloer die elkaar afdekken en waar ze stiekem rapporten aanleggen van bewoners die dwars liggen.

  2. En wederom hoor je verder geen enkele partij die voor het volk zegt te staan, behalve de SP. Al die andere partijen interesseert het letterlijk geen ene reet. Misschien rondom verkiezingen, in woord… En toch krijgt een partij als de SP elke keer weer stank voor dank van de doelgroep waar deze partij zich erg hard voor maakt. Ik hoop echt dat deze doelgroep ’s een keer wakker wordt en zich organiseert en niet alleen maar verzand in woede en haat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *