Groningen Airport Eelde zoekt huwelijksaanzoek

Groningen Airport Eelde is op zoek naar mensen die op “een ludieke en originele manier” een huwelijksaanzoek willen doen. Op 14 februari kan dit huwelijksaanzoek op een banner achter een vliegtuig boven Noord-Nederland vliegen. 

“Love is in the air!” staat op de website van het vliegveld. De luchthaven zoekt mensen die graag in het huwelijksbootje willen stappen, maar de moed nog bijeen moeten rapen om het aanzoek te doen. Groningen Airport Eelde helpt hen graag een handje: zij regelen een vliegtuig en de banner (in de vorm van luchtreclame) met een persoonlijk huwelijksaanzoek.

Aanmelden kan tot vrijdag 9 februari via www.groningenairport.nl/wiljemetmetrouwen, onder vermelding waarom het huwelijksaanzoek bijzonder is, en waar in Noord-Nederland het huwelijk plaatsvindt. Men kan aldaar een tekst van maximaal 24 karakters (exclusief spaties) invoeren.